Private House, Broadhaven

Private House, Broadhaven Previous Next New house, Broad Haven, Pembrokeshire. A new split level house, replacing an old cottage in the centre of Broad Haven near Haverfordwest, within the Pembrokeshire Coast National Park.Planning Permission was obtained following lengthy negotiations with the Planning Authority for this contemporary open plan dwelling which has been designed to optimise…

Holiday Cottage Complexes, West Wales – Private Clients

Holiday Cottage Complexes, West Wales – Private Clients Previous Next Utilising creative re-use of redundant building principles and complying with Local Authority / Welsh Assembly Government / Visit Wales policies of commercial uses for former farm complexes and mansion house outbuildings and providing much needed jobs in rural areas for changeover, maintenance etc. High quality…

Summer Camp, Llangrannog, Nr. Aberystwyth

Summer Camp, Llangrannog, Nr. Aberystwyth Previous Next Conversion of old farm buildings into hostel / education / museum / lecture theatre purposes, new all weather sports pitch and multi-purpose sports hall (swimming pool in Phase 2 of the development) plus new student accommodation blocks, including en-suite facilities, break out areas and meeting rooms in a…

Bluestone Phase 2, Pembrokeshire

Bluestone Phase 2, Pembrokeshire Previous Next Second phase of luxury lodges at Bluestone National Park resort in the heart of Pembrokeshire as part of a planned expansion of this premier holiday and short break destination to build on its quickly established success and cater for increasing demand for quality holiday accommodation in the county. The…

Extension and Remodelling of Pontardawe Fire Station, Swansea Valley

Extension and Remodelling of Pontardawe Fire Station, Swansea Valley Alterations and first floor extension comprising sleeping and living accommodation to cater for the fire fighters’ changing duty patterns at Pontardawe Fire Station. The extension was built over the original building on an independent steel frame, utilising lightweight construction and rain screen cladding. The fire station…